Realizare si Promovare Blog

 

Oferim servicii de promovare blog, pentru ca blogul este una dintre cele mai simple variante de avea un site public. In acest moment, realizarea unui blog este un lucru foarte accesibil. Dar ca orice site, un blog are nevoie de promovare.
Clientii care ne-au solicitat servicii de realizare si gestionare continut si promovare blog, au dorit mai multe facilitati fata de ceea ce le-a fost pus la dispozitie de platformele Wordpress sau Blogger. modificari de layout si design care nu sunt incluse in panoul de administrare al blogului. Bineinteles, ca au fost si clienti care pur si simplu nu au timp sa creeze si sa administreze un blog.

Blog vine de la weblog care inseamna jurnal de retea sau jurnal de internet. Orice persoana poate avea un blog in care sa posteze articole periodic, oferind astfel informatii despre teme si subiecte interesante pentru publicul larg sau restrans. Recomandam blogul mai ales profesionistilor independenti sau oamenilor de afaceri care vor sa isi sustina activitatea prin atragerea de noi oportunitati de colaborare si de afaceri.

Crearea unui blog, se realizeaza intr-un timp foarte scurt si la costuri foarte mici. Secretul unui blog de succes consta in calitatea articolelor publicate si raspandirea blogului pe cat mai multe canale de difuzare.

Promovarea unui blog se realizeaza foarte rapid prin retelele de socializare prin mai multe metode:

Publicarea unui paragraf interesant dintr-un articol, insotit de link-ul catre articol profilul de Facebook, distribuirea lui pe Twitter (microblog), Pinterest, Instagram, LinkedIn, etc

Adaugarea de linkuri de partajare (like, share) pentru retele de socializare, la finalul sau la inceputul articolului.

Optimizarea SEO a articolului va atrage vizitatori de pe motoarele de cautare

Descrierea si etichetarea imaginilor va plasa articolul dvs. in sectiunea de imagini de pe Google sau Bing

Publicarea de filme si material video pe YouTube, Vimeo, Facebook cu link catre articolul de pe blog

Este bine sa aveti in vedere faptul ca nu conteaza foarte mult sa ai un blog, daca nu exista promovare blog, fie ca il realizam noi sau dvs pe cont propriu, atata timp cat acesta nu atrage vizitatori. Chiar daca un blog este limitat in anumite privinte fata de un site obisnuit, optimizarea este un element necesar si fara de care utilizatorii nu pot ajunge la blogul dvs. Pentru a va familiariza cu oferta noastra de optimizare, puteti vizita sectiunea Optimizare site.

Pentru orice intrebari si cereri despre promovare blog, asteptam mesajele dvs prin formularul de contact.