Consultanta marketing online

Solutii complete de marketing online pentru rezultate vizibile

Doresti sa iti maresti vizibilitatea online si te-ai decis sa demarezi o campanie de promovare online?
Vrei sa stii care e cea mai eficienta metoda de promovare online adaptata nevoilor si bugetului companiei tale?
Ai un buget, dar nu stii cum e cel mai bine sa il investesti astfel incat sa iti genereze rezultate cat mai mari?

Simpla implementare a unei campanii publicitare nu iti garanteaza rezultate. Exista multi factori de care trebuie sa tii cont inainte de a incepe un astfel de proiect.

SAB Intermedia ofera serviciul de consultanta marketing online util in construirea si demararea strategiei digitale care sa iti aduca rezultatele dorite in mediul online. Firma noastra ofera toate uneltele de marketing online, adaptate nevoilor si bugetului companiei tale, precum si o vasta experienta care garanteaza indeplinirea obiectivelor.


Cine poate beneficia de consultanta marketing online?

Ne adresam companiilor mari si mici, cu o prezenta online puternica sau aflate la inceput, celor care vor sa isi administreze campaniile de promovare online si au nevoie de suport specializat pentru a obtine rezultatele dorite.
Creste-ti rapid rezultatele marketingului online apeland la consultantii nostri in marketing online!

Completeaza formularul de contact si un consultant in marketing online iti va evalua afacerea sub toate aspectele ei, pentru a gasi cea mai eficienta strategie digitala pentru tine.servicii consultanta marketing online

Ce contine un proiect de consultanta marketing online?

 • evaluarea  afacerii si a prezentei online
 • analiza publicului tint
 • analiza concurentei
 • audit SEO
 • stabilirea obiectivelor si dezvoltarea unei strategii digitale
 • stabilirea celor mai eficiente metode de promovare
 • suport in implementarea campaniilor de promvare online, urmarirea rezultatelor si recomandari de optimizare

Avantajele apelarii la serviciul de consultanta marketing online

 • cresterea  vizibilitatii online
 • crestea notorietatii brandului (brand awareness)
 • cresterea cresterea numarului de clienti, implicit a vanzarilor
 • cresterea ratei de conversie
 • imbunatatirea comunicarii cu clientii
 • cresterea ROI (Return of Investment)
 • rezultate masurabile

Metode de promovare online

Oferim serviciul de consultanta marketing online pentru urmatoarele metode de promovare:

Google AdWords

Google AdWords este una din cele mai accesibile metode de promovare online, avand ca  principal avantaj afisarea
reclamelor doar atunci cand vizitatorul isi exprima intentia de a cumpara produsul sau serviciul pe care il comercializezi.

[br][br]consultanta marketing online google adwords

Cum functioneaza Google AdWords? Google AdWords este un sistem Pay Per Click. Atunci cand un utilizator cauta un cuvant sau o fraza pe Google, va primi o serie de rezultate. Cuvantul sau fraza respectiva declanseaza afisarea reclamei tale, reclama ce va aparea deasup

ra sau in dreapta rezultatelor organice (gratuite). Simpla afisare nu este taxata, vei plati doar daca vizitatorul da click pe anunt.

Cu ajutorul campaniilor Adwords poti atinge cele mai vizate obiective: trafic, conversii, notorietate, fidelizarea clientilor – doar daca este realizata si implementata corect.

[br][br]

Enumeram principalele beneficii ale serviciului Google AdWords:

 • Sistem rapid de afisare in Google – odata lansata campania, dureaza doar cateva minute pana ce anuntul tau va fi vizibil. La fel se intampla si cu modificarile ulterioare pe care le vei face.
 • Targetare precisa a pubicului tinta – reclama ta este afisata doar persoanelor interesate, atunci cand acestea cauta produsele sau serviciile comercializate de tine.
 • Impactul campaniei este masurabil – Google AdWords detine o platforma ce ofera numeroase informatii utile, precum: numarul de utilizatori care au vazut anuntul, cati au accesat site-ul, cati au devenit cumparatori etc. In baza acestor informatii poti analiza comportamentul utilizatorului, ceea ce iti va permite sa iti ajustezi strategia in baza unor statistici concrete, si nu dupa intuitie.
 • Control deplin asupra bugetului – tu decizi ce buget aloci, nu exista un cost minim.
 • Platesti doar atunci cand utilizatorul iti viziteaza site-ul in urma accesarii anuntului.
 • Poti opri campania oricand – poti modifica anuntul, poti testa cuvinte noi de cautare, poti reactiva campania sau poti renunta la ea oricand doresti.

Campaniile Google AdWords necesită atenție la detalii si expertiza pentru a obtine rezultate maxime. Consultantii nostri in marketing online te ajuta sa identifici cele mai bune oferte care merita sa fie promovate, sa construiesti mesaje publicitare eficiente, sa construiesti landing page-uri care sa converteasca vizitatorii in cumparatori, sa realizezi si sa implementezi o campanie Google AdWords astfel incat sa obtii cel mai bun cost per click.

[br][br]

Social media

Social media a devenit o forta in mediul online, de aceea prezenta si promovarconsultanta marketing online social mediaea in social media nu mai sunt optionale, ci au devenit obligatorii pentru orice afacere care se doreste de succes. 9 din 10 utilizatori au cel putin un cont pe o retea de socializare (Facebook, Youtube, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram si LinkedIn), de aceea este usor sa iti faci cunoscuta afacerea prin intermediul social media daca ai o campanie de pro
movare bine targetata si un mesaj convingator. O campanie publicitara realizata corect iti poate aduce numeroase beneficii:

 • te ajuta sa iti intelegi clientul
 • poti crea campanii publicitare bine tragetate
 • poti trimite mesaje clientilor din anumite zone geografice
 • genereaza o conversie mare
 • creste gradul de constientizare a brand-ului (brand awareness)
 • construieste relatii durabile cu clientii
 • ajuta la distribuirea de continut rapid si usor[br][br][br][br]
FacebookAds

Promovarea prin Facebook Ads este un instrument util pentru a-ti construi un brand, pentru a aduce noi clienti si pentru a construi o relatie solida cu acestia. Cu FacebookAds poti crea campanii publicitare bine tragetate, cu rezultate in timp real, accesibile din punct de vedere al costului. Facebook permite distribuirea de anunturi publicitare care sa ajunga la publicul pe care tu doresti sa il targetezi, in functie de locatie, varsta, sex, profesie si multe alte criterii de segmentare a publicului. O activitate relevanta si sustinuta pe Facebook ajuta atat la construirea unui brand, la comunicarea directa si continua cu clientii, cat si la obtinerea unor rezultate bune in cautarile organice pe Google.
Activitatea de social media este foarte complexa si necesita expertiza pentru a da rezultate vizibile de aceea este indicat sa apelezi la un consilier in marketing online, care sa te ajute sa iti creezi o strategie eficienta. Daca este realizata corect, o campanie de promovare FacebookAds iti poate aduce multiple beneficii, precum:

 • creste audienta paginii tale de Facebookconsultanta marketing online facebook ads
 • creste traficul catre site-ul tau
 • creste vizibilitatea online
 • creste credibilitatea companiei tale
 • vei avea o buna intelegere a perceptiei clientilor tai asupra afacerii tale
 • targetezi audienta relevant pentru afacerea ta

Contacteaza-ne completand acest formular si te vom asista in realizarea unei campanii FaceboookAds profitabile.

Instagram

Cumparat de Facebook in 2012, Instagram este o aplicatie care permite utilizatorilor sa faca fotografii si sconsultanta marketing online instagrama le distribuie pe retelele de socializare (Facebook, Twitter etc). Aproximativ 400.000 de romani folosesc Instagram,
ceea ce face ca aceasta aplicatie sa fie o metoda eficienta de promovare online.

Instagram ofera o platforma de advertising care functioneaza pe modelul CPM (cost per mia de afisari) si se poate folosi ca un instrument de branding. O campanie de publicitate Instagram poate creste semnificativ brand awareness-ul, daca este bine realizata.

Pinterest

Pinterest este o retea de socializare care nu se axeaza pe conectarea între oameni, ci pe crearea legaturii dintre utilizatori si interesele lor. Aici utilizatorii au mentalitate de cumparator.pinterest consultanta marketing onlineDe cativa ani au aparut conturile Pinterest de business. Tot mai multe companii folosesc acest canal de promovare în strategia lor de marketing. Pinterest poate fi util oricarui brand care are o poveste vizuală, in orice tip de activitate. Este important sa folosesti imagini relevante atunci cand faci trimitere catre produse sau servicii afisate pe site-ul tau, catre articole de pe blog. Un consultant in marketing online te poate ajuta sa alegi cea mai potrivita strategie vizuala pentru afacerea ta.

LinkedIn

Linkedin este o retea de socializare dedicata profesionistilor din diferite domenii, construita în jurul evolutiei profesionale a companiilor si angajatilor, precum si in jurul abilitatilor. Este foarte util atunci cand targetul este format din companii, fiind preferat pentru promovarea business-to-business.consultanta marketing online linked in
Peste 1,8 milioane de romani folosesc LinkedIn. Sistemul de publicitate este similar celui de la Google, adică pay per click (PPC).

LinkedIn este reteaua cu cea mai mare rata de conversie (cu 30% mai mult față de Facebook), motiv pentru care si preturile pentru publicitate sunt mai ridicate. Servicul nostru de consultanta marketing online te ajuta sa creezi campanii de publicitate LinkedIn eficiente.

Content Marketing

consultanta marketing online content marketingContinutul este „regele” online-ului si se asteapta ca in anii urmatori sa joace un rol si mai mare. Este cel mai eficient instrument de generare a traficului. Continutul site-ului tau si al mesajelor publicitare pe care le folosesti in promovarea online sunt „sufletul” activitatii tale. Fie ca detii un site de prezentare, un magazin online ori un blog, ai nevoie de un mesaj bine conceput care sa iti aduca vizitatori si ii converteasca in cumparatori. Totodata, continutul trebuie sa respecte regulile SEO pentru a fi pe placul motoarelor de cautare. Continutul trebuie sa reprezinte cat mai fidel specificul activitatii tale: sa reflecte valorile companiei tale si sa fie scris intr-un limbaj adaptat publicului tinta vizat. Cuvintele sunt cele care vand, insa doar atunci cand ele sunt manuite de catre specialisti, care stiu sa le combine astfel incat sa respecte toate regulile. Daca vrei sa fii sigur ca mesajul care ajunge la clientii tai este unul relevant si convingator, apeleaza la serviciul nostru de consultanta marketing online.

Email Marketing

Comunicare permanenta cu clientii tai este vitala daca doresti ca acestia sa devina clienti fideli ai business-ului tau. Campaniile de email marketing sunt cel mai eficient instrument pentru a tine legatura cu actualii clienti, pentru a le reamintiti clientilor vechi de produsele si serviciile companiei tale sau pentru a converti vizitatorii in cumparatori. In general, newsletter-ele sunt folosite pentru a mentine interesul utilizatorilor, pentru a le castiga increderea si pentru a-i pregati pentru achizitie.

Pentru ca newsletter-ele ajung in spatiul personal al clientului (in inbox), este nevoie de atentie si profesionalism in conceperea si trimiterea lor, pentru a evita un sfarsit tragic – dezabonari si reclamatiiconsultanta marketing online email marketing. Exista multe elemente vizuale si de continut de care trebuie sa se tina cont in conceperea unui newsletter, de aceea este indicat sa te sfatuiesti cu un consultant in marketing online inainte de a te adresa clientilor prin aceasta metoda. E-mail marketing-ul are cea mai mare rata de conversie pentru o afacere, respectiv 65%, atunci cand este efectuat corect. Consilierii nostri in marketing online te pot indruma in realizarea si implementarea unei campanii de e-mail marketing eficiente.

Setarea si optimizarea profesionala a campaniilor de promovare online este un mod eficient de folosire a bugetului alocat publicitatii pentru afacerea ta. Contacteaza-ne completand acest formular si consultantii nostri in marketing online te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.