Servicii web

Pentru ca afacerea ta sa aiba succes, ai nevoie de un site profesional si de o promovare eficienta.

Oferim servicii web design, servicii optimizare SEO si promovare online pentru detinatorii de site-uri de tip magazin online, catalog, blog sau pagini de prezentare. Administram si facem mentenanta periodica pentru texte si imagini publicate pe site. Asiguram consultanta si training pentru campanii de publicitate online prin anunturi gratuite sau platite pe Google, Facebook, LinkedIn si alte retele de publicitate locala sau internationala.

Site-ul reprezinta atat o carte de vizita, cat si un spatiu virtual de vanzare – ambele trebuie sa fie impecabile pentru a atrage vizitatori. Crearea, administrarea si promovarea site-ului implica insa timp si costuri relativ ridicate. Noi venim in ajutorul oricui isi doreste o prezenta puternica in mediul online, fie ca este freelancer, fie ca este firma nou infiintata ori brand consacrat. Practicam preturi accesibile oricarui buget.

Ai un site dar nu esti multumit de design-ul si de functionalitatea lui? Cu serviciul de redesign site te ajutam sa iti construiesti site-ul astfel incat sa atraga clienti.

Nu esti multumit de rezultatele site-ului tai si vrei o evaluare a acestuia? Solicita un audit SEO gratuit completand formularul de contact si vei sti ce strategie de promovare sa adopti pentru afacerea ta.

Convinge-te de calitatea serviciilor noastre vizitand sectiunea portofoliu.

La sectiunea intrebari frecvente, gasesti cele mai uzuale intrebari adresate de clientii nostri pana in prezent.  Pentru alte intrebari sau pentru a solicita o oferta de pret, te rugam sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact sau la numerele de telefon 0773.837.117 sau 0756.024.421.

Colaborarea cu clientii nostri nu se limiteaza doar la oferirea unor servicii contra unor sume de bani, ci construim impreuna oportunitati de afaceri pentru ambele parti si relatii de prietenie durabile.