Creare logo, emblema, sigla

 

 

Emblema sau logo-ul firmei reprezinta poate cel mai important aspect pentru identitatea vizuala a afacerii tale. Un logo, o emblema sau o sigla cat mai reprezentativa pentru firma sau activitiatea ta ajuta clientii sa te tina minte si sa te recunoasca imediat.
„Logo” este o prescurtare de la „logograma” (formati din „logo” = „cuvant” si „grama” = „scriere”) si reprezinta un elementa grafic folosit pentru a identifica o firma. El poate fi compus dintr-o litera sau mai multe, dintr-o imagine sau un simbol sau o combinatie a acestora.
Etapa de creare logo trebuie facuta de designeri profesionisti, intrucat logo-ul trebuie sa redea intreaga identitate a brand-ului, trebuie sa fie usor de recunoscut si sa atraga clienti.
Totul incepe cu o discutie in care stabilim conceptul ce descrie cel mai bine activitatea ta. Impreuna identificam elemente grafice, culori si simboluri care vor sta la baza brand-ului pe care urmeaza sa il construim.
Pe baza acestor informatii vom crea logo-uri, embleme, sigle, stampile diverse, urmand ca tu sa alegi varianta care te reprezinta cel mai bine.
Indiferent unde afisezi logo-ul, pe pagini de internet, pe dispozitive mobile, pe carti de vizita, documente, oferte etc, iti furnizam imagini calitative pentru orice format digital sau imprimat.

Logo rastel (jpg, gif, png) vs.Logo vectorial (tif, svg, eps)

Imaginile rastel sunt imagini care au o calitate fixa si nu se recomanda utilizarea lor la dimensiuni mai mari decat cea originala, fiindca isi pierd din calitate. Pot fi folosite in schimb variante mai mici ale aceleiasi imagini, caz in care imaginea ramane totusi clara, chiar daca este mai mica.
Avantajul imaginilor vectorizate este faptul ca acestea isi pastreaza calitatea si proportiile indiferent de dimensiunea utilizata. Ca sa iti poti face o idee, gandeste-te la documentele pdf, unde atunci cand marim sau micsoram imaginea, textul si formele literelor raman constante indiferent de gradul de marire.
Formatul vectorial reprezinta viitorul pentru imagini pe internet, intrucat permite scalarea unei imagini la orice dimensiune dorita, fara ca aceasta sa isi piarda din calitate si fara sa devina „pixelata”.

Contacteaza-ne pentru serviciul de creare logo si vom alege impreuna cea mai creativa reprezentare grafica pentru afacerea ta!

Pentru intrebari sau cereri, completeaza formularul de contact si vei intra in legatura cu noi.