Modificari site

 

Fie ca detii o afacere mica, mijlocie sau una de proportii, website-ul reprezinta cel mai important instrument de promovare a brand-ului tau in mediul online. Pentru a genera profit, site-ul trebuie sa fie in permanenta actualizat cu informatii relevante pentru clienti si trebuie sa corespunda ultimelor standarde in materie de SEO si de securitate.
Angajarea de personal specializat pentru a prelua aceasta parte a afacerii se poate dovedi o decizie costisitoare pentru companie. De asemenea, anumiti antreprenori considera ca o solutie pentru aceasta activitate este sa se ocupe personal de actualizarile pe site sau sa insarcineze un angajat din companie, care are alte atributii la baza, care sa acopere si necesitatile din domeniul online.
Aceasta practica ar putea cauza o aglomerare in munca a persoanei desemnate, stres si in cel mai rau caz o insatisfactie totala la locul de munca. In plus, sunt multe aspecte care pot fi scapate din vedere sau pur si simplu nu sunt cunoscute de catre o persoana care este specializata in alt domeniu de lucru.

Externalizarea serviciului de administrare site este solutia economica, specializata si eficienta pentru orice afacere, indiferent de proportiile acesteia.

Serviciul de mentenanta website este necesar in situatiile in care:

  • ai un site creat, dar neactualizat de ceva timp
  • afacerea ta aduce schimbari multiple asupra produselor si serviciilor oferite clientilor
  • domeniul de activitate al firmei tale este de natura de a informa si de a actualiza incontinuu informatiile oferite cititorilor tai

Activitatiile de administrare site cuprind de la actualizarea informatiilor esentiale asupra companiei (sectiunea „Despre noi”, „Portofoliu” etc.), pana la schimbarea sau adaugarea de imagini, pagini, articole, texte, produse de pe site-uri etc.

Specialistii nostri te pot ajuta cu:

 

 

modificari ale aspectului general al site-ului (concept design)

 

tergere/creare adrese de e-mail, organizare conturi de e-mail

 

editare sectiuni meniu site, categorii produse, articole blog etc

 

creare/actualizare versiune responsive a site-ului

 

modificare/actualizare logo sau emblema site

adaugare/modificare formulare de contact sau formulare de comanda

 

mentenanta articole blog

 

creare/actualizare versiune de mobil

 

stergere/editare/adaugare texte, fotografii, fisiere PDF, clipuri video etc.

 

stergere/editare/adaugare pagini site, articole site etc

 

eliminare amenintari de securitate asupra site-ului, securizare website

 

alte necesitati de programare web pentru site

 
Te asiguram de profesionalismul echipei noastre si de pastrarea confidentialitatii datelor. Expertii nostri iti pot face experienta afacerii mai placuta, luand in seama lor grijile administrarii site-ului.

Vrei sa ai un site actualizat si securizat? Contacteaza-ne acum prin intermediul formularului de contact!

Cerere de modificare site